top of page

CURSURI

Vino sa înveti printre cei mai buni la 4teen Art Association. Indiferent de programul pe care îl vei alege, esti pe drumul spre o educație excepțională, care iti va oferi instrumentele de care ai nevoie pentru a reuși.

Theater Performance

CURS DE CANTO

Daca vrei sa canti, daca iti cauti curajul, vocea, armonia, placerea de a canta, daca ti s-a spus ca poti sau ca nu poti sa canti, noi suntem aici pentru a lucra impreuna. Daca vorbesti poti canta. Daca incepi sa canti n-o sa te mai poti opri.

4Teen-04.25-web-IMG_9583.jpg

CURS DE MISCARE SCENICA

Prin atelierul de voce-corp-muzică pentru dansatori profesionisti/amatori și pentru actori de teatru și film propun cautarea unor modalităti organice de îmbinare a miscarii corpului cu vocea - sunete, cantec si, cu precadere, text - și încercarea de a le aduce pe toate acestea la un numitor comun astfel încât alternarea, simultaneitatea si complementaritatea lor să aiba loc într-un mod cat mai firesc.

4Teen-04.25-web-IMG_9191.jpg

CURS DE VORBIRE

Arta si stiinta de a vorbi corect, clar și frumos. 
Aplicand metode care folosesc ca instrument jocul și joaca, proiectul îsi propune relationarea prin limbaje și situatii specifice universului nostru.
Jocul va fi principala modalitate de a atinge obiective de dezvoltare timpurie, iar prin el vom acumula treptat experiente, notiuni, abilitati si instrumente de comunicare cu rol în dezvoltarea noastra ulterioara.

4Teen-04.25-web-IMG_9677.jpg

CURS DE LITERATURA SI FILM

Cursul îsi propune analiza celor doua tipuri de comunicare artistica, întelegerea punctelor de interferenta între acestea si a modului de transmitere a mesajului sensibil. În egala masură, urmărim cultivarea si dezvoltarea imaginatiei audiovizuale a cursantilor prin oferirea unor ecranizari ale operelor literare, pe care acestia le vor lectura în prealabil. Consideram, de asemenea, că acest curs, prin felul în care este conceput, poate dezvolta pasiunea pentru lectura.
Scopul cursului este întelegerea relatiei dintre literatura si film si a raportului realitate-fictiune în cele doua arte.

4teen-web-048.jpg

CURS DE IMPROVIZATIE

Improvizatia este o ramura a teatrului, bazata pe creativitate, spontaneitate si imaginatie. Este un act artistic care nu necesita scenariu, scenografie sau recuzita, totul fiind creat de catre paticipanti in timp real, publicul luand parte de cele mai multe ori la nasterea scenelor prin sugestiile pe care le ofera. Nu exista reguli in improvizatie, insa sunt cateva principii de la care nu ar trebui sa ne abatem.

4teen-web-055.jpg

CURS ACTORIE

Atelierele de arta dramatica presupun tehnici si mecanisme de învătare împrumutate din teatru și folosite pentru dezvoltarea personalitatii. Aplicând metode care folosesc ca instrument jocul si joaca, proiectul îsi propune relationarea prin limbaje si situatii specifice universului nostru.
Jocul va fi principala modalitate de a atinge obiective de dezvoltare timpurie, iar prin el vom acumula treptat experiențe, notiuni, abilitati și instrumente de comunicare cu rol în dezvoltarea noastră ulterioară.

Cursuri: Programs
bottom of page