top of page
Crowd_edited.jpg

TEATRUL 4TEEN

Teatrul 4teen exista pentru a descoperi, dezvolta si lansa artisti de teatru, în primele etape ale carierei lor profesionale. Activitatea noastra dinamica accepta, sustine si chiar incurajeaza o aprofundare a ideilor din afara standardelor.


Noi suntem mandri beneficiari ai Asociatiei de Teatru 4teen – o rampa de lansare pentru cei care vor sa devina actori de teatru, film sau televiziune. La 4teen, misiunea noastră este de a aprinde pasiunea pentru artele spectacolului și de a oferi o platforma pentru a crea arta care sa aduca schimbari semnificative in comunitate.


Teatrul 4teen este dedicat artistilor si tuturor aspectelor teatrale. Suntem un hub dinamic pentru asumarea de noi performante in producerea de teatru, dans, muzica și arta de performanta care sfideaza forma și imbratiseaza mai multe identitati. Ne dorim sa fim un refugiu pentru suflete de artisti care vor sa experimenteze cu lucrari noi, fara presiunile succesului comercial. Mentinem un mediu de creatie liber, necenzurat, în care artisti din toate mediile pot depasi limitele a ceea ce este posibil pe scena.


Cu spatiul modern pe care il punem la dispozitie, oferim un mediu stabil pentru artisti pasionati, vizionari, iubitori de aventura. Prin furnizarea unui spațiu protector în care exprimarea libera și colaborarea sunt extrem de importante, 4teen da voce unei noi generații de artisti și public, unde divertismentul live si cultivarea ideilor creative inteligente nu au limite.


La 4teen artistii sunt întâmpinati cu dragoste si sunt încurajati să evolueze. De-a lungul anilor, asumarea de riscuri și diversitatea au ramas valori culturale esențiale. Cu 150 de metri patrați de spațiu de arta, 4teen este o piatra de temelie moderna si un hub pentru teatru experimental în toate disciplinele.

Teatrul 4Teen: Student Life
bottom of page